Ange sökord

Ett koncept

Enkelt val

Edvardsson Total

Edvardssonbolagen består av fem hantverksföretag med basen i Västra Frölunda och kunder i Göteborgsområdet med kranskommuner. Vi arbetar inom måleri, el, riv och sanering och bygg.

Vi verkar tillsammans och kan därför ta oss an totalprojekt och erbjuda helhetslösningar. Vi kallar konceptet Edvardsson Total.

Edvardsson total har genom åren utfört en rad totalentreprenader åt stora och små bostadsrättsföreningar i regionen. Att ta hand om och löpande se efter en fastighet är viktigt, på så sätt upptäcks skador i tidigt skede och risken för akuta reparationer minskar.

Vi erbjuder löpande underhållsavtal, då vi kontinuerligt ser över och åtgärdar det som behövs.
Det kan betraktas som en försäkring och din förening slipper plötsliga och oväntade utgifter på akuta renoveringar. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur det fungerar.

Vi på Edvardsson jobbar utifrån ledorden kvalitet, kunskap och känsla – och det är också vad vi vill lämna efter oss. Nöjda kunder som anlitar oss igen är den bästa utmärkelse en hantverkare kan få.

NYHETER

Vi finns representerade på Bostadsrättsmässan! Svenska Mässan Göteborg

Välkomna att besöka oss i vår monter B 03:36 Fredag och lördag den 11-12 November.            

Nytt jobb för Edvardsson Total

Edvardsson Bygg AB har tecknat ett ettårsavtal med Stena Fastigheter Centrum som totalentreprenör för pluslägenheter.

Välkommen till Edvardsson Totalkoncept

Välkommen till Edvardsson Totalkoncept – ett företag i Edvardssonbolagen. Här kommer du att finna alla nyheter som rör Edvardsson [...]